Massief eikenhout dressoir groen 65 inch

 2.595,00

Groot, massief houten eiken dressoir. Het ontwerp van de kast zorgt ervoor dat je naast het verbergen van je TV scherm, genoeg verschillende opbergmogelijkheden behoudt! Vooral de mini laatjes maken het, ondanks het grote formaat van de kast toch, een beetje speels aanvoelen. Het beslag hebben we in principe origineel gelaten, maar – we staan er altijd voor open hoe je door middel van ander beslag deze kast naar je eigen hand kunt zetten. Daar doen we het voor! Een uniek meubel dat helemaal past bij jouw woonstijl en wensen.

Verkocht

Uitverkocht

contacteer philippe
Product in het echt bekijken? Plan bezichtiging

Beschrijving

Groot, massief houten eiken dressoir. Om dit robuuste design wat tegenwicht te bieden, hebben we gekozen voor een zacht groene kleur. We hebben al eens een meubel in dezelfde kleur gespoten, zie onderstaande foto om direct een idee te hebben hoe dat er uitziet in een interieur:

dressoir meubel tv lift half open

Het ontwerp van de kast zorgt ervoor dat je naast het verbergen van je TV scherm, genoeg verschillende opbergmogelijkheden behoudt! Vooral de mini laatjes maken het, ondanks het grote formaat van de kast toch, een beetje speels aanvoelen. Het beslag hebben we in principe origineel gelaten, maar – we staan er altijd voor open hoe je door middel van ander beslag deze kast naar je eigen hand kunt zetten. Daar doen we het voor! Een uniek meubel dat helemaal past bij jouw woonstijl en wensen.

Dit meubel past zowel in een landelijke als moderne woonstijl.

Al onze meubels hebben de mogelijkheid om een klep of kiepfunctie toe te laten passen. Standaard gaat de klep mee naar boven met de lift. Wil je dat de klep naar achteren kiept? Dan kunnen we dat, tegen een meerprijs, voor je realiseren.

Ook het beslag is altijd nog aan te passen naar jouw specifieke woonwens. Mocht je dit graag willen, geef het aan in de check-out dan gaan we samen kijken naar hoe we het meubel naar jouw hand kunnen zetten 😊 De meubelbeslag wereld kent voor ons geen geheimen meer! Dus de sky is the limit, zullen we maar zeggen.

Het meubel bezorgen we netjes (zelf) bij je thuis. Ook hangen we jouw tv erin op, sluiten we alles aan en laten we zien hoe het werkt. Plug en play in de letterlijkste zin van het woord!

 

Reviews

Een gepersonaliseerd meubel

Alle ‘Geflipte’ meubels zijn gestraald en in kleur gespoten. Is de kleur niet naar wens? Dan kunnen we dit tegen een meerprijs voor je overspuiten. Ook het beslag is in veel gevallen te vervangen met nieuw of ander meubelbeslag.

Gratis verzending & TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Extra informatie

Gewicht 155 kg
Afmetingen 203,5 × 50 × 106 cm
Kleur

Groen variatie – J3.14.63

Binnenmaat voor TV

192 × 21.5 × 86,5 cm

Max TV formaat

60 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 600×400

Inclusief TV lift

37-65 inch

Diepte lades / planken

21 cm

Houtsoort

Eiken

Klep / Plank

klep of plank

Beslag

Gereviseerd

Zijn er nog vragen?

Waarom liever de kiep-functie?

Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.

Waarom liever de klep-functie?

Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.

Wat zit er inbegrepen in de installatie?

Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.

Wat als de tv-lift kapot gaat?

We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.

Men zegt dat je in de praktijk de TV toch uitgeklapt laat staan, klopt dat?

Er zijn veel tv-liften waarbij je een knop ingedrukt moet houden om de tv naar boven en beneden te laten. Wij werken uitsluitend met liften waarbij je met één druk op de knop de lift omhoog of omlaag doet. Hierdoor is het zo gebruiksvriendelijk dat al onze klanten alleen het scherm omhoog doen wanneer ze de televisie willen gebruiken.
In de zeer nabije toekomst gaan we ook tv-liften aanbieden die smart te maken zijn. Dus bij een Google Home commando zoals -Hey Google, Flip meubel!- gaat de lift dan omhoog of omlaag en de tv aan of uit. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Komt de tv niet veel te hoog uit?

Het klopt dat bij 65” meubels het geheel wel hoog wordt voor kleine ruimtes, maar dit is bij gemiddeld televisie gebruik niet zo’n groot probleem. Wanneer je hele dagen televisie kijkt zal dit wel storend zijn, maar dan heb je ook geen tv-lift meubel nodig.
Een gemiddelde hoogte van een meubel is 90 cm hoog + tv 55 inch (77c)m in totaal is dat 167 hoog, waarbij het middelpunt van de televisie op 128,5 cm zit. Dat is bij een zithoogte van 45 cm (gemiddelde) voor de meeste mensen een prima hoogte.

Is het TV lift meubel veilig voor kinderen en/of huisdieren?

Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Werken jullie met alle kleuren?

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

 

Uitverkocht