Biedermeier ca 1880 Mahonie 42 inch

 2.495,00

De Biedermeier is een echte design klassieker, en alhoewel deze ook vaak later nog is gereproduceerd stamt deze uit 1880. Het houtsnijwerk is heel typerend voor dit type kastje en straalt klasse en sierlijkheid uit. Het meubel wordt geleverd inclusief TV liftsysteem.

Op voorraad

We hebben 2 keuzes voor de bijgeleverde TV, Beste Keuze & Beste Koop van de Consumentenbond. Het meubel zal geleverd worden met geïnstalleerde TV. (Helaas past de 43 inch optie Beste Koop niet in dit meubel)

Geef de kleur aan in de omschrijving bij de bestelling.

Boven de TV monteren we standaard een plank, dit heeft als voordeel dat er een soundbar boven op de TV kan staan welke altijd bruikbaar is. Het is ook mogelijk om de plank niet mee te laten komen naar boven maar naar achter te laten kiepen.

Webwinkel Keurmerk Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur
Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?
  • Gratis bezorgd in overeenstemming
  • TV montage aan huis inbegrepen
  • Achteraf betalen met Riverty tot €2500
contacteer philippe
Leuk dat je dit product bekijkt!

Heb je vragen over dit product of wil je het in het echt bekijken? Philippe helpt je graag verder. Plan een bezichtiging in, stel je vraag met een telefoontje naar 073 822 9230 of stuur een appje.

Beschrijving

De Biedermeier is een echte design klassieker, en alhoewel deze ook vaak later nog is gereproduceerd stamt deze uit 1880. Het houtsnijwerk is heel typerend voor dit type kastje en straalt klasse en sierlijkheid uit.

Zo gaaf als een babyhuidje ziet dit meubel eruit nadat we dit ruim 150 jaar oude beestje grondig hebben gerestaureerd en opnieuw hebben gespoten. De roomwitte kleur ‘School House White’ maakt dat het meubel recht uit een kostuumdrama kan komen, en tegelijkertijd naadloos in een modern interieur zou passen. Echt, dit meubel is super veelzijdig en erg makkelijk te combineren met veel verschillende woonstijlen, trends en kleuren. Er passen televisies tot 42”in.

Wat vind jij? Zie jij ‘m al staan in jouw woon – of slaapkamer? Het zal echt de eyecatcher worden waar je nog jaren plezier van mag beleven!

Het meubel wordt geleverd inclusief TV liftsysteem.

Standaard wordt dit model geleverd met een klep die mee omhoog en omlaag beweegt. Een andere optie is om de klep naar achteren te laten kiepen bij het omhoog doen van de lift. Wil jij liever dit meubel met kiepfunctie? Dan kunnen we dat voor je realiseren.

Het ophangen van de televisie is gemakkelijk in je eentje te doen, dit leggen we uit in de bijgevoegde handleiding.

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 110 × 50 × 100 cm
Kleur

School House White

Binnenmaat voor TV

96 × 21.5 × 78 cm

Max TV formaat

42 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Diepte lades / planken

16 cm

Houtsoort

Mahonie

Klep / Plank

Plank

Beslag

Gereviseerd

Levertijd

Maximaal 8 weken