Biedermeier ca 1880 Mahonie 42 inch

Biedermeier ca 1880 Mahonie 42 inch

 2.495,00

De Biedermeier is een echte design klassieker, en alhoewel deze ook vaak later nog is gereproduceerd stamt deze uit 1880. Het houtsnijwerk is heel typerend voor dit type kastje en straalt klasse en sierlijkheid uit. Het meubel wordt geleverd inclusief TV liftsysteem.

Op voorraad

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

SKU FLIP_2939635018 Categorie Tags ,

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

De Biedermeier is een echte design klassieker, en alhoewel deze ook vaak later nog is gereproduceerd stamt deze uit 1880. Het houtsnijwerk is heel typerend voor dit type kastje en straalt klasse en sierlijkheid uit.

Zo gaaf als een babyhuidje ziet dit meubel eruit nadat we dit ruim 150 jaar oude beestje grondig hebben gerestaureerd en opnieuw hebben gespoten. De roomwitte kleur ‘School House White’ maakt dat het meubel recht uit een kostuumdrama kan komen, en tegelijkertijd naadloos in een modern interieur zou passen. Echt, dit meubel is super veelzijdig en erg makkelijk te combineren met veel verschillende woonstijlen, trends en kleuren. Er passen televisies tot 42”in.

Wat vind jij? Zie jij ‘m al staan in jouw woon – of slaapkamer? Het zal echt de eyecatcher worden waar je nog jaren plezier van mag beleven!

Het meubel wordt geleverd inclusief TV liftsysteem.

Standaard wordt dit model geleverd met een klep die mee omhoog en omlaag beweegt. Een andere optie is om de klep naar achteren te laten kiepen bij het omhoog doen van de lift. Wil jij liever dit meubel met kiepfunctie? Dan kunnen we dat voor je realiseren.

Het ophangen van de televisie is gemakkelijk in je eentje te doen, dit leggen we uit in de bijgevoegde handleiding.

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 110 × 50 × 100 cm
Kleur

School House White

Binnenmaat voor TV

96 × 21.5 × 78 cm

Max TV formaat

42 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Diepte lades / planken

16 cm

Houtsoort

Mahonie

Klep / Plank

naar boven bewegende plank

Beslag

Gereviseerd

Levertijd

Maximaal 8 weken

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.