TVLIFT-MEUBEL.NL unieke tv meubels met lift systeem
TVLIFT-MEUBEL.NL unieke tv meubels met lift systeem
Winkel

Veelgestelde vragen

Wat kost een TV lift meubel?

De kosten van het TV lift meubel kunnen natuurlijk variëren per meubel. Wij proberen de TV lift meubels tussen de 1600 en 2600 euro te houden.

OnderdeelToelichtingminmax
meubelInkoop meubel, expertise van keuze, ophalen van meubel200500
lift systeemTV lift aanschaf, het in elkaar zetten en monteren van de lift. Garantie op lift buiten leverancier om; wij vervangen de lift in het meubel indien nodig.350350*
kast ombouwenafhankelijk van het formaat, type kast, aantal deuren en lades varieert de prijs hiervoor.400700
stralenuit elkaar halen van kast en stralen om blank hout te krijgen140220
spuitenspuiten van kast in cabine, verf inkoop, binnenkant eventueel zwart spuiten170270
beslagKnoppen en/of handvaten incl. montage is 15 euro per stuk60120
BTWmeubel voor op de zaak? dan krijg je de 21% BTW natuurlijk terug.280440
Totaalprijs 16002600

* in overleg kunnen wij ook andere TV liften plaatsen.

Zijn alle meubels inclusief lift?

Jazeker! Alle meubels zijn inclusief TV lift. Er is voor gezorgd dat deze gemonteerd is en je alleen zelf nog de TV hoeft op te hangen. Hier voegen we natuurlijk instructies voor toe.

Waar kan ik mijn zender ontvanger/kastje kwijt bij een TV lift meubel?

Zelf gebruik ik zo’n kastje niet meer, ik stream alles naar mijn chromecast welke ik aan de tv heb hangen. Wanneer je het standaard aanbod niet kan missen zou mijn voorkeur gaan naar een CI+ module; hiermee zorg je ervoor dat je ontvanger niet meer nodig is en je de TV ook helemaal kan bedienen met enkel de afstandsbediening van je TV. Wil je toch je ontvanger blijven gebruiken zoals je gewend bent is dit ook mogelijk door de ontvanger aan de beugel te monteren waar ook de tv aan hangt.

Komen jullie het TV lift meubel bezorgen?

Niet zelf, maar hiervoor is een samenwerking met Brenger. Ze kunnen de meubels overal in NL leveren, zelfs met meer personen indien nodig.

Hoelang is de levertijd van een TV lift meubel?

Wanneer we ander beslag, de meubels moeten spuiten en wat aanpassingen moeten doen aan het meubel proberen we dit altijd binnen 3-4 weken verzendklaar te hebben. Wanneer je 4 tot 6 weken aanhoud moet het altijd lukken. TV Lift meubels welke direct te verzenden zijn hebben vaak toch nog een kleine aanpassing nodig maar zijn vaak binnen een aantal dagen verzend klaar; houd hier rekening met 1-2 weken wanneer je het meubel wil laten bezorgen door Brenger.

Hoe weet ik welk TV lift meubel geschikt is voor mijn tv?

Bij elk meubel op onze website staat de binnenmaat aangegeven welke geschikt is voor de TV. We geven ook de maximale grote in inches aan maar het kan zijn dat het toch niet past wanneer jouw TV een dikke rand heeft; wij zijn uitgegaan van gemiddeldes. Meet altijd je TV op en kijk op de productpagina naar de binnenmaat om zeker te weten dat je TV past.
TV maat Gemiddelde breedte Gemiddelde hoogte
32 inch 73 cm 43 cm
37 inch 84 cm 48 cm
40 inch 91 cm 53 cm
43 inch 97 cm 57 cm
47 inch 106 cm 61 cm
49 inch 110 cm 64 cm
50 inch 113 cm 66 cm
55 inch 123 cm 71 cm
62 inch 139 cm 80 cm
65 inch 145 cm 83 cm

Kan de TV op de TV lift ook draaien?

Met de standaard lift die we gebruiken Is het niet mogelijk om de TV te draaien. Er zijn liften op de markt met een functie om deze te kunnen draaien; neem bij interesse hierin contact op, dan bespreken we de mogelijkheden hierin.

TV lift meubel 32 inch overdagTV lift meubel tv aan lift meubel marmer

Kunnen jullie mijn meubel ombouwen naar een TV lift meubel?

Wanneer de binnenmaten van het meubel minimaal 60cm hoog, 76 breed en 25 cm diep zijn kunnen we ook jouw meubel ombouwen tot TV lift meubel. Neem contact op voor de prijzen.

Kan ik de TV lift komen bekijken?

We hebben een studio in Oss waar we de meubels opslaan en fotograferen. Hier kun je ook je TV lift meubel komen afhalen of komen bekijken.

Komen jullie mijn TV ook ophangen / installeren?

Wellicht dat we deze service in de toekomst nog gaan toevoegen maar voor nu is dit nog niet mogelijk. We voegen een duidelijke handleiding toe hoe je de TV kan ophangen en zijn ook telefonisch bereikbaar voor hulp bij het ophangen en installeren.

Zit er standaard een gat voor de soundbar?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een plank boven de TV is het mogelijk om een soundbar boven de TV te zetten. Zo kun je wanneer je geen TV kijkt de soundbar gebruiken voor muziek, ik gebruik hier zelf de Sonos beam voor. Niet elke soundbar heeft deze mogelijkheid namelijk.

Mag ik zelf de greepjes kiezen voor mijn TV lift meubel?

We doen standaard een voorstel voor de handvaten en greepjes maar je mag hier zeker een keuze in maken. Wanneer je deze zelf wilt kiezen neem even contact op en we sturen je een lijst met mogelijkheden toe, deze hebben we nog niet op de site verwerkt.

Is de TV lift veilig?

De lift voldoet natuurlijk aan alle Europese eisen en heeft een veiligheidsfunctie zodat deze stopt wanneer de druk te hoog wordt. Ondanks de veiligheidsfunctie waarbij de lift stopt bij een botsing met voorwerp of persoon is het toch raadzaam hier niet mee te spelen en altijd voorzichtig te zijn met voorwerpen of personen bij gebruik van de lift. De lift is niet gemaakt voor gebruik van kinderen.

Verkopen jullie ook TV liften?

Wij verkopen geen losse TV lift systemen, alleen in combinatie met meubel.

Heeft een TV lift meubel smart functies?

Niet met de lift die we standaard gebruiken maar wanneer je dit graag zou willen kunnen we een lift aanbieden welke deze functionaliteit wel heeft

Waarom kiezen voor een TV lift meubel?

In september komt de nieuwe collectie online. Laat je e-mailadres achter en krijg als eerste te horen als het zo ver is. Geen spam, enkel fijne insiders info.

BINNENKORT: NIEUWE COLLECTIE

Of laat je wensen weten en we nemen contact met je op om samen het beste meubel voor jouw te realiseren.