Veelgestelde vragen

Hangen jullie de tv ook in het meubel?

Bij alle bestellingen komen wij het meubel zelf brengen en monteren wij je televisie. Wanneer je een meubel inclusief tv koopt zal deze gemonteerd in het liftsysteem van het meubel aankomen.

Zijn alle meubels inclusief lift?

Alle meubels zijn inclusief montage van TV lift (en het ophangen van jouw tv!), bij de moderne Flip meubels kun je er ook voor kiezen om het meubel zonder lift te laten bezorgen.

Waar kan ik mijn zender ontvanger/kastje kwijt bij een TV lift meubel?

De nieuwe tv ontvangers van KPN of Ziggo kunnen achter de tv gemonteerd worden. Wanneer je deze nog niet hebt kun je deze gratis laten vervangen bij je provider.
Bij een Android smart TV kun je ook de KPN of Ziggo app downloaden en heb je het kastje zelfs niet meer nodig. Naast het standaard aanbod van KPN of Ziggo kun je ook via je tablet of telefoon op de tv streamen. Heb je specifieke vragen over jouw situatie neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Komen jullie het TV lift meubel bezorgen?

Philippe komt het meubel zelf bezorgen.

Wat kost een TV lift meubel?

De kosten van het TV lift meubel variëren per meubel, deze kun je direct bij het product zien op onze website. Hieronder specificeren we wat er allemaal komt kijken bij een verbouwd meubel.

OnderdeelToelichting
meubelInkoop meubel, expertise van keuze, ophalen van meubel
lift systeemTV lift aanschaf, het in elkaar zetten en monteren van de lift. Garantie op lift buiten leverancier om; wij vervangen de lift in het meubel indien nodig.
kast ombouwenafhankelijk van het formaat, type kast, aantal deuren en lades varieert de prijs hiervoor.
stralenuit elkaar halen van kast en stralen om blank hout te krijgen
spuitenspuiten van kast in cabine, verf inkoop, binnenkant eventueel zwart spuiten
beslagKnoppen en/of handvaten incl. montage is 15 euro per stuk
BTWmeubel voor op de zaak? dan krijg je de 21% BTW natuurlijk terug.

Hoelang is de levertijd van een TV lift meubel?

Dit is per meubel en wens verschillend, de levertijd staat bij elk product vermeld. Meubels welke direct te verzenden zijn hebben vaak toch nog een kleine aanpassing nodig maar zijn vaak binnen een aantal dagen verzend klaar; we nemen altijd contact op om in overeenstemming de levering in te plannen. Het meubel ophalen kan natuurlijk ook.

Hoe weet ik welk TV lift meubel geschikt is voor mijn tv?

Bij elk meubel op onze website staat de binnenmaat aangegeven welke geschikt is voor de TV. We geven ook de maximale grote in inches aan maar het kan zijn dat het toch niet past wanneer jouw TV een dikke rand heeft; wij zijn uitgegaan van gemiddeldes. Meet altijd je TV op en kijk op de productpagina naar de binnenmaat om zeker te weten dat je TV past.
TV maat Gemiddelde breedte Gemiddelde hoogte
32 inch 73 cm 43 cm
37 inch 84 cm 48 cm
40 inch 91 cm 53 cm
43 inch 97 cm 57 cm
47 inch 106 cm 61 cm
49 inch 110 cm 64 cm
50 inch 113 cm 66 cm
55 inch 123 cm 71 cm
62 inch 139 cm 80 cm
65 inch 145 cm 83 cm
TV lift meubel 32 inch overdagTV lift meubel tv aan lift meubel marmer

Kunnen jullie mijn meubel ombouwen naar een TV lift meubel?

Wanneer de binnenmaten van het meubel minimaal 60cm hoog, 76 breed en 25 cm diep zijn kunnen we ook jouw meubel ombouwen tot TV lift meubel. Neem contact op voor een offerte.

Kan ik de TV lift komen bekijken?

Komen jullie mijn TV ook ophangen / installeren?

Philippe zet het meubel precies waar jij het wilt hebben en hangt de TV in het liftsysteem.

Zit er standaard een gat voor de soundbar?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een plank boven de TV is het mogelijk om een soundbar boven de TV te zetten. Zo kun je wanneer je geen TV kijkt de soundbar gebruiken voor muziek, ik gebruik hier zelf de Sonos beam voor. Niet elke soundbar heeft deze mogelijkheid namelijk.

Mag ik zelf de greepjes kiezen voor mijn TV lift meubel?

We doen standaard een voorstel voor de handvaten en greepjes maar je mag hier zeker een keuze in maken. Wanneer je deze zelf wilt kiezen neem even contact op en we sturen je een lijst met mogelijkheden toe, deze hebben we nog niet op de site verwerkt.

Is de TV lift veilig?

De lift voldoet natuurlijk aan alle Europese eisen en heeft een veiligheidsfunctie zodat deze stopt wanneer de druk te hoog wordt. Ondanks de veiligheidsfunctie waarbij de lift stopt bij een botsing met voorwerp of persoon is het toch raadzaam hier niet mee te spelen en altijd voorzichtig te zijn met voorwerpen of personen bij gebruik van de lift. De lift is niet gemaakt voor gebruik van kinderen.

Verkopen jullie ook TV liften?

Wij verkopen geen losse TV lift systemen, alleen in combinatie met meubel.

Heeft een TV lift meubel smart functies?

We hebben liften met smart mogelijkheden, neem contact op voor de mogelijkheden.

Kan de TV op de TV lift ook draaien?

Met de standaard lift die we gebruiken Is het niet mogelijk om de TV te draaien. Er zijn liften op de markt met een functie om deze te kunnen draaien. Het is vaak ook mogelijk om het meubel op wieltjes te zetten. Neem bij interesse contact op, dan bespreken we de mogelijkheden hierin.

De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 18 reviews.