TV lift meubel marmeren blad zwart 32 inch

TV lift meubel marmeren blad zwart 32 inch

 2.185,00

Het bijzondere aan dit meubel is het marmeren blad aan de bovenkant. Deze hebben we doormidden gezaagd en de achterste ‘klep’ op de lift gemonteerd. Helemaal hip en modern volgens de laatste marble trend die je veel ziet in woon en interieurbladen. Maar tegelijkertijd is marmer natuurlijk een miljoenen oude steensoort, dus het is even eigentijds als fossiel.

Het eikenhouten kastje hebben we verbouwd zodat er een televisie tot 32” in past. Daarnaast hebben we het hout op onze eigen, speciale wijze behandeld en geverfd waardoor de nerf van het hout goed zichtbaar is. Zelf vinden wij dat namelijk een van de mooiste details die een houten meubel kan hebben, de van nature aanwezige nerf. Even persoonlijk en uniek als iemand vingerafdruk, dus wat ons betreft de perfecte finishing touch aan zo’n uniek meubel.

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Op voorraad

We hebben de beste optie van de Consumentenbond voor een 32 inch tv toegevoegd. Het meubel zal geleverd worden met geïnstalleerde TV.

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

SKU FLIP_1989433060 Categorie Tag

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Sjiek, sjieker, sjiekst 🙂 Dit meubel kan wat ons betreft direct worden neergezet in de allermooiste bruidssuite van een hip boutique hotel. Wil jij die sfeer nou neerzetten bij jou in je woon of slaapkamer? Dan is dit echt het perfecte meubel!

Laten we bovenaan beginnen. Het bijzondere aan dit meubel is het marmeren blad aan de bovenkant. Deze hebben we doormidden gezaagd en de achterste ‘klep’ op de lift gemonteerd. Helemaal hip en modern volgens de laatste marble trend die je veel ziet in woon en interieurbladen. Maar tegelijkertijd is marmer natuurlijk een miljoenen oude steensoort, dus het is even eigentijds als fossiel.

Het eikenhouten kastje hebben we verbouwd zodat er een televisie tot 32” in past. Daarnaast hebben we het hout op onze eigen, speciale wijze behandeld en geverfd waardoor de nerf van het hout goed zichtbaar is. Zelf vinden wij dat namelijk een van de mooiste details die een houten meubel kan hebben, de van nature aanwezige nerf. Even persoonlijk en uniek als iemand vingerafdruk, dus wat ons betreft de perfecte finishing touch aan zo’n uniek meubel. De kleur van het meubel is zwart, maar mocht jij ‘m liever in het pimpelpaars met blauwe stippen hebben dan kunnen we dat (tegen een meerprijs) voor jou regelen.

Het beslag op dit kastje was helaas niet meer te redden, en dus hebben we het vervangen met nieuw, goudkleurig beslag. En dat maakt het echt een geweldig mooi geheel!

Het ophangen van de televisie is gemakkelijk in je eentje te doen, dit leggen we uit in de bijgevoegde handleiding.

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 100,5 × 50 × 82,5 cm
Kleur

Signaalzwart mat – RAL 9904

Binnenmaat voor TV

90 × 50 × 61 cm

Max TV formaat

32 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Diepte lades / planken

19 cm

Houtsoort

Eiken

Klep / Plank

naar boven bewegende plank

Beslag

Nieuw

Levertijd

Maximaal 2 weken

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.