Rubberhout TV lift meubel 55 inch

Rubberhout TV lift meubel 55 inch

 2.355,00

Rubberhout. Zo noemde twee oude rotten in het meubelvak dit type materiaal toen het gestraald uit de cabine kwam. Zelf moesten we even wennen. Zou dit niet veel mooier zijn in een kleur? Of heeft het juist wel iets bijzonders?

We bieden kosteloos aan om het meubel alsnog in een kleur te spuiten. Dus vind je het houtnerf-spektakel net iets té? Geen probleem! Dan kunnen we het in elke kleur denkbaar spuiten.

 

Op voorraad

Geef de kleur aan in de omschrijving bij de bestelling.

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

Gratis advies
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Rubberhout. Zo noemde twee oude rotten in het meubelvak dit type materiaal toen het gestraald uit de cabine kwam. Zelf moesten we even wennen. Zou dit niet veel mooier zijn in een kleur? Of heeft het juist wel iets bijzonders?

Hoe langer we twijfelde, hoe meer we zijn gaan houden van het uiterlijk van deze unieke kast!

Het is een eye-catcher. Gecombineerd in een interieur met veel neutrale kleuren maakt deze kast net even dat verschil.

Toch bieden we het wel kosteloos aan om het meubel alsnog in een kleur te spuiten. Dus vind je het houtnerf-spektakel net iets té? Geen probleem! Dan kunnen we het in elke kleur denkbaar spuiten.

De twee raampjes geven dit meubel ook wat extra’s. Stel je voor dat jouw mooiste voorwerpen hierachter staan! Het is ook bespreekbaar om de inhoud van de kast te voorzien van hele subtiele verlichting, zodat deze kast ook als het donker is een mooie extra touch geeft aan de sfeer van jouw woonkamer.

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Afmetingen 171 × 44 × 88 cm
Inclusief TV lift

37-65 inch

Diepte lades / planken

21 cm

Houtsoort

Rubberhout

Klep / Plank

kiepende klep

Beslag

Gereviseerd

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.