TV lift meubel geel 48 inch

TV lift meubel geel 48 inch

 2.295,00

Uiteraard zijn de lades en de kastcompartimenten nog helemaal bruikbaar zoals je kunt zien op de productfoto’s. Op de sfeerfoto’s zie je ook dat dit meubel in een modern interieur zeker niet misstaat! Maar is jouw huis al voorzien van een aantal vintage en antieke eyecatchers dan past ook deze er zeker tussen. Het kastje is even veelzijdig als uniek! Door de lift inbouw is deze geschikt voor televisies tot 48”.

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Op voorraad

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Durf jij dit zonnetje in huis te halen? Dit grenen meubel is het perfecte statement piece in jouw interieur. Door de details in het houtwerk heeft het meubel een klassieke uitstraling en met deze kleur voorkomen we dat het woordje ‘saai’ ook maar in de buurt durft te komen.

Het originele beslag van dit meubel patste er na de metamorfose niet meer bij en dus vervingen we het door een donkergrijs, ijzeren beslag. Dat geeft dit kastje net nog even die moderne twist die het zo bijzonder maakt. Heb jij zelf een nog beter idee over welk beslag er op dit meubel hoort? Laat het ons weten! Ons doel is om het perfecte meubel voor jou en je interieur te leveren, en het leuke aan ons concept is dat er dus nog allerlei aanpassingen mogelijk zijn.

Uiteraard zijn de lades en de kastcompartimenten nog helemaal bruikbaar zoals je kunt zien op de productfoto’s. Op de sfeerfoto’s zie je ook dat dit meubel in een modern interieur zeker niet misstaat! Maar is jouw huis al voorzien van een aantal vintage en antieke eyecatchers dan past ook deze er zeker tussen. Het kastje is even veelzijdig als uniek! Door de lift inbouw is deze geschikt voor televisies tot 48”.

Het ophangen van de televisie is gemakkelijk in je eentje te doen, dit leggen we uit in de bijgevoegde handleiding.

Standaard is dat de klep bovenop de lift gemonteerd is en dus mee omhoog en omlaag gaat bij het bedienen van de lift. We bieden echter ook de optie aan om de klep naar voor en achteren te laten kiepen. Mocht je liever de kiepfunctie hebben, laat dit dan vooral aan ons weten.

Het hout hebben we op onze eigen wijze behandeld en daarna in kleur gespoten. Het geeft een heel mooi resultaat waarbij de houtnerf goed zichtbaar is.

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 105,5 × 48 × 80,5 cm
Kleur

Maatwerk kleur, Grijsblauw mat – RAL 5008, Groengrijs mat – RAL 7009, Signaalzwart mat – RAL 9904

Binnenmaat voor TV

111 × 21.5 × 91 cm

Max TV formaat

48 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Diepte lades / planken

23 cm

Houtsoort

Grenen

Klep / Plank

naar boven bewegende plank

Beslag

Nieuw

Levertijd

Maximaal 2 weken

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.