Eikenhout 3 lades 2 deuren 48 inch

Eikenhout 3 lades 2 deuren 48 inch

 2.207,00

In dit meubel kun je televisies tot 48” kwijt (of een compacte 50″ zoals onze optionele tv). De klep kiept bij het omhoog doen van de tv lift naar achteren, we noemen dat de zogenaamde kiepfunctie. Mocht je liever willen dat de klep op de lift gemonteerd wordt en mee naar boven en beneden gaat (bijv. wenselijk bij een soundbar die op het achterste gedeelte van de kast staat) dan kunnen we dat kosteloos doen. Op de eerste foto zie je de klep op de lift gemonteerd, zo heb je vast een idee wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Uitverkocht

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Dit mooie, massief eikenhouten exemplaar is zo bijzonder door zijn eenvoud. Het timmermansoog zal echter zien dat er een knap staaltje meubelmakerij aan te pas is gekomen, vele decennia geleden. Het is een heel degelijk meubel, die door wat simpele details in het houtwerk toch wel een eigen en herkenbaar smoelwerk heeft.

Het kastje sprak ons direct aan, en vooral de kleur van het hout vonden we zo inherent verbonden aan het ontwerp van de kast dat we er voor kozen om deze niet in een kleur te spuiten, maar zo te behandelen dat het hout weer als nieuw werd. En dat is best goed gelukt, al zeggen we het zelf.

De roomwitte, porseleinen knoppen geven een mooi contrast aan het donkerbruine hout en vinden wij zelf er erg mooi bij passen. Heb je zelf veel gouden details in je interieur? Dan zou je er ook nog voor kunnen kiezen dit originele beslag te vervangen met nieuw, goudkleurig beslag. Het kastje krijgt dan weer een hele andere unieke uitstraling die perfect past in jouw interieur: en dat staat bij ons voorop!

In dit meubel kun je televisies tot 48” kwijt (of een compacte 50″).

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 120 × 45 × 80 cm
VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Diepte lades / planken

15 cm

Houtsoort

Eiken

Klep / Plank

kiepende klep

Beslag

Gereviseerd

Levertijd

Maximaal 8 weken

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.