Hollandse eikenhouten kist ca. 1770 voor 50 inch TV

Hollandse eikenhouten kist ca. 1770 voor 50 inch TV

 2.560,00

Kijk eens wat we hier hebben in onze ‘Antiek’ verzameling! We hebben onze handen weten te leggen op een authentieke Nederlandse eikenhouten schat vanuit ca. 1770. Het hout is prachtig versierd, bijna als een kunstwerk. Het zit vol met schubjes, bloemetjes en ribbeltjes – een waar visueel feestje!

Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Op voorraad

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Kijk eens wat we hier hebben in onze ‘Antiek’ verzameling! We hebben onze handen weten te leggen op een authentieke Nederlandse eikenhouten schat vanuit ca. 1770. Het hout is prachtig versierd, bijna als een kunstwerk. Het zit vol met schubjes, bloemetjes en ribbeltjes – een waar visueel feestje!

En dan, wacht even, zie je dat? We hebben het voor elkaar gekregen om uit dit stukje geschiedenis een futuristische flatscreen te laten verschijnen. Hoe gaaf is dat?

Het beste van alles is dat dit erfstuk naadloos past bij diverse woonstijlen. Het is tijdloos, dat bewijst de kist al meer dan 300 jaar. En als kers op de taart, er is ruimte voor televisies tot maar liefst 50 inch. Dit is het soort dat nooit uit de mode raakt!

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 130 × 61 × 77 cm
VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

37-65 inch

Houtsoort

Eiken

Klep / Plank

kiepende klep

Beslag

Gereviseerd

Levertijd

Maximaal 2 weken

Max TV formaat

50 inch

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.