TV lift meubel ‘Bohemian’

TV lift meubel ‘Bohemian’

Oorspronkelijke prijs was: € 2.768,00.Huidige prijs is: € 2.500,00.

Dit meubel is 7 dagen per week zonder afspraak te bekijken en te testen in Loods 5 te Sliedrecht.

Dit tv lift meubel sluit naadloos aan bij de kenmerken van de ‘bohemian’ woonstijl. Dus ben je gek op een interieur met geweven kleden, oosterse invloeden en natuurlijke materialen? Dan is dit een heel geschikt meubel voor jou! De deurtjes zijn afgewerkt met kleine, ronde latjes. Een kenmerk dat je vaak ziet binnen de ‘bohemian’ stijl. Dit meubel is vervaardigd uit echt eikenhout. Het is beschikbaar voor televisies met afmetingen tot zowel 43” als 55”. Daarbij komt het in zowel een uitvoering met twee deuren als in een model met drie deuren. Je hebt de vrijheid om op basis van je eigen woonvoorkeuren en de beschikbare ruimte te beslissen welk formaat het meest geschikt is voor jou.

 • 2 jaar garantie op het meubel en onze standaard lift;
 • In eigen beheer ontworpen en ontwikkeld;
 • Wij gebruiken het allermooiste eikenhout;
 • Meubel gemaakt in Nederland;
 • Uniek eigen ontwerp;
 • Duurzaam dankzij de hoge kwaliteit;
 • Levering van een gemonteerd meubel, inclusief televisie montage service.
Webwinkel Keurmerk
Je koopt met de zekerheden van Webwinkel Keur

Bij een 3-deurs variant kan het extra compartiment met deur links of rechts worden toegevoegd. Wij nemen na de bestelling contact op om de positie te bespreken.

Waarom kiezen voor tvlift-meubel.nl?

Keuzestress?
We adviseren graag over de mogelijkheden

Beschrijving

Dit tv lift meubel sluit naadloos aan bij de kenmerken van de ‘bohemian’ woonstijl. Dus ben je gek op een interieur met geweven kleden, oosterse invloeden en natuurlijke materialen? Dan is dit een heel geschikt meubel voor jou! De deurtjes zijn afgewerkt met kleine, ronde latjes. Een kenmerk dat je vaak ziet binnen de ‘bohemian’ stijl. Dit meubel is vervaardigd uit het mooiste eikenhout. Het is beschikbaar voor televisies met afmetingen tot zowel 43” als 55”. Daarbij komt het in zowel een uitvoering met twee deuren als in een model met drie deuren. Je hebt de vrijheid om op basis van je eigen woonvoorkeuren en de beschikbare ruimte te beslissen welk formaat het meest geschikt is voor jou.

Onze beloftes

 • 2 jaar garantie op het meubel en onze standaard lift;
 • In eigen beheer ontworpen en ontwikkeld;
 • Wij gebruiken het allermooiste eikenhout;
 • Meubel gemaakt in Nederland;
 • Uniek eigen ontwerp;
 • Duurzaam dankzij de hoge kwaliteit;
 • Levering van een gemonteerd meubel, inclusief televisie montage service.

Afmetingen en inhoud

We bieden het meubel standaard aan in vier verschillende afmetingen:

Tot 43” televisies tweedeurs meubel 104 × 40 × 82 cm
Tot 43” televisies driedeurs meubel 156 × 40 × 82 cm
Tot 55” televisies tweedeurs meubel 130 × 40 × 92 cm
Tot 55” televisies driedeurs meubel 195 × 40 × 92 cm

 

Het meubel met twee deuren behoudt nog altijd een aanzienlijke opbergruimte binnen het compartiment waar de lift zich bevindt. Binnenin de kast zijn twee legplanken geplaatst die de ruimte effectief indelen. Als je kiest voor het drie-deurs model, kan één van de drie compartimenten volledig worden benut als opslagruimte. Dit resulteert in een overvloedige ruimte voor het herbergen van je gameconsole, bordspellen, literatuur, souvenirs en diverse andere items die een bijzondere plek in je interieur verdienen.

Materiaal en afwerking

Wat dit meubel zo eye-catching maakt, zijn de deurtjes met de ronde latjes. Dit geeft gelijk smoel aan het meubel en maakt het, ondanks zijn formaat, geen ‘zwaar’ meubel. De robuuste, ronde pootjes op de uiteindes van de kast passen ook perfect binnen de stijlrichtlijnen van ‘bohemian’ en passen goed bij een interieur dat al meer invloeden hiervan heeft.
Standaard leveren we dit meubel in de houttint Mahonie zoals op de foto. Mocht je liever een donkerdere afwerking willen, geef dit dan aan. Door middel van een gekleurde houtolie kunnen we de uitstraling en kleur van het meubel aanpassen naar jouw wensen!
Dankzij het gebruik van echt eikenhout, is dit meubel voor de rest van je leven. Ook de scharnieren van de deurtjes als die van de klep zijn van uitzonderlijke kwaliteit. We zijn van mening dat duurzaamheid voornamelijk voortvloeit uit het langdurig benutten van je bezittingen, wat alleen mogelijk is wanneer er niet bespaard wordt op materialen. Bovendien is de achterzijde van het meubel met zorg afgewerkt, waardoor het uitstekend kan dienen als een room divider.

Reviews
Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Gratis verzending
& TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Extra informatie

Extra informatie

Afmetingen 104 × 40 × 82 cm
Formaat

104 × 40 × 82 cm, 156 × 40 × 82 cm, 130 × 40 × 92 cm, 195 × 40 × 92 cm

Houtsoort

Eiken

Kleur

Verbeterde Houtolie van deCokerije

Diepte lades / planken

11 cm

Klep / Plank

kiepende klep

Max TV formaat

55 inch

Inclusief TV lift

32-48 inch, 37-65 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400, 200×200 t/m 600×400

Levertijd

Neem contact op

Zijn er nog vragen?
Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.
Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.
Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.
We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.
Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

Gerelateerde producten

Deze producten vind je waarschijnlijk ook interessant.