Engelse eikenhouten kist ca. 1800

 2.560,00

Een prachtige, eikenhouten kist met panelen in het front en voorzien van een slot. De kist komt uit Engeland en is een classic beauty. De kist verkeert, naar gelang zijn leeftijd, in een superconditie. Het verweer van de tijd heeft niet zo’n giga invloed gehad op dit exemplaar, en toch ‘ademt’ dit meubel historie! Het is het ouderwetse vakmanschap dat het een bijzonder meubel maakt. De houtverbindingen, de degelijke kwaliteit, de oude scharnieren.

Verkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: FLIP_8322736652 Categorie: Tags: , ,
contacteer philippe
Product in het echt bekijken? Plan bezichtiging

Beschrijving

Een prachtige, eikenhouten kist met panelen in het front en voorzien van een slot. De kist komt uit Engeland en is een classic beauty. De kist verkeert, naar gelang zijn leeftijd, in een superconditie. Het verweer van de tijd heeft niet zo’n giga invloed gehad op dit exemplaar, en toch ‘ademt’ dit meubel historie! Het is het ouderwetse vakmanschap dat het een bijzonder meubel maakt. De houtverbindingen, de degelijke kwaliteit, de oude scharnieren.
Dankzij de mooi afgewerkte achterkant (ook met panelen) is het ook heel erg geschikt om midden in de kamer te zetten of als room-divider te gebruiken. Er zit ook een slot in de kast waarmee je de kist kunt afsluiten. In de kast zelf zit een klein, origineel klepkistje verwerkt wat perfect is om afstandsbedieningen van de televisie en van de tv-lift in te bewaren.
Mede door de kleur van het meubel zien we deze perfect tot zijn recht komen in een landelijk of klassiek, klassiek-modern interieur.
Het meubel hebben we behandeld waardoor het hout weer in de beste staat mogelijk is, en is niet geschikt om te stralen/in kleur te spuiten.

Geschikt voor televisies tot 43”

Reviews

Gratis verzending & TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Extra informatie

Gewicht 55 kg
Afmetingen 133 × 60 × 70 cm
VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400

Inclusief TV lift

32-48 inch

Houtsoort

Eiken

Klep / Plank

kiepende klep

Beslag

Gereviseerd

Levertijd

Maximaal 2 weken

Max TV formaat

43 inch

Zijn er nog vragen?

Waarom liever de kiep-functie?

Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.

Waarom liever de klep-functie?

Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.

Wat zit er inbegrepen in de installatie?

Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.

Wat als de tv-lift kapot gaat?

We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.

Men zegt dat je in de praktijk de TV toch uitgeklapt laat staan, klopt dat?

Er zijn veel tv-liften waarbij je een knop ingedrukt moet houden om de tv naar boven en beneden te laten. Wij werken uitsluitend met liften waarbij je met één druk op de knop de lift omhoog of omlaag doet. Hierdoor is het zo gebruiksvriendelijk dat al onze klanten alleen het scherm omhoog doen wanneer ze de televisie willen gebruiken.
In de zeer nabije toekomst gaan we ook tv-liften aanbieden die smart te maken zijn. Dus bij een Google Home commando zoals -Hey Google, Flip meubel!- gaat de lift dan omhoog of omlaag en de tv aan of uit. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Komt de tv niet veel te hoog uit?

Het klopt dat bij 65” meubels het geheel wel hoog wordt voor kleine ruimtes, maar dit is bij gemiddeld televisie gebruik niet zo’n groot probleem. Wanneer je hele dagen televisie kijkt zal dit wel storend zijn, maar dan heb je ook geen tv-lift meubel nodig.
Een gemiddelde hoogte van een meubel is 90 cm hoog + tv 55 inch (77c)m in totaal is dat 167 hoog, waarbij het middelpunt van de televisie op 128,5 cm zit. Dat is bij een zithoogte van 45 cm (gemiddelde) voor de meeste mensen een prima hoogte.

Is het TV lift meubel veilig voor kinderen en/of huisdieren?

Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Werken jullie met alle kleuren?

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.

 

Uitverkocht