Voetbord met tv lift

Je wil genieten van jouw favoriete series en films, zonder last te hebben van het lelijke aangezicht van  een zwart scherm wanneer je deze niet gebruikt. En dat niet alleen in de woonkamer, maar ook op de slaapkamer. Een plek waar het belangrijk is dat het rust uit straalt, en er een bepaalde vredigheid heerst die er voor zorgt dat uw slaapkwaliteit op en top is. Kabels, kabelgootjes en een TV scherm zijn nou niet bepaald het toonbeeld van de esthetica die daarbij past en dus denk je aan een voetbord met tv lift.

Verwerk de tv in het voetbord met tv lift

Een veel gebruikte toepassing van een tv lift is door hem in te bouwen in het voetbord van uw bed. Of, wanneer u geen voetbord hebt, een ombouw te plaatsen aan het voeteneinde. Het resultaat is dus een slaapkamer die er chique uit ziet en rust uitstraalt, terwijl je door simpelweg op één knop te drukken kunt genieten van een avondje Netflixen in bed, of het ochtendjournaal tijdens een kopje koffie in de vroege ochtend.

Standaard optie: verwerken in een voetbord met tv lift of ombouw

De makkelijkste optie is het maken van een ombouw in hetzelfde of ten minste bijpassende materiaal van jouw bestaande bed. Heb je een grijze boxspring? Dan is de optie om de ombouw te laten bekleden met dezelfde type stof. Het resultaat is een strakke en moderne uitstraling. Persoonlijk vinden wij het ook een beetje een saaie optie, omdat de toepassing van een tv lift ook juist voor een unieke en gedurfde uitstraling kan zorgen, die je nergens anders ziet.

TV lift meubel aan het voeteneinde

Een optie is bijvoorbeeld om een tv lift meubel aan het voeteneind te plaatsen. Denk aan een antiek dressoir die ongeveer dezelfde afmeting heeft als de breedte van het bed. Aan de voorkant lijkt het dan een kastje (hallo handige extra opbergruimte!) maar wanneer je in bed ligt kun je de tv naar boven laten komen door een simpele druk op de knop. In dit geval installeren we de tv lift dan ‘achterste voren’ waardoor u vanuit het bed tv kunt kijken, en aan de voorkant van het kastje jouw spulletjes een plek kunt geven. Win win!

TV lift meubel elders in de kamer

Je kunt er ook voor kiezen het tv lift elders in de slaapkamer een plekje te geven. Hierdoor kun je er voor kiezen om het kastje zo te plaatsen dat je niet alleen vanuit bed, maar wellicht juist ook vanuit een luie stoel goed uitzicht hebt op de tv.

De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.