TV meubel met lift

De vier voordelen van een TV meubel met lift op een rij

Je houdt van series en films kijken, maar ook van goede gesprekken met jouw gezelschap. Je kijkt graag je dagelijkse praatprogramma, maar vindt het ook lekker om een boek te lezen en muziek te luisteren. Kortom, tv kijken maakt onderdeel uit van jouw dag – maar niet van jouw leven.

Het TV scherm staat hooguit een paar uur per dag aan, maar heeft de hele dag een grote invloed op de uitstraling van jouw woonkamer en zelfs de meubelopstelling. Een TV meubel met lift kan hiervoor de oplossing bieden. In dit artikel beschrijven we de 4 voordelen van een tv meubel met lift.

Voordeel 1: Verschillende soorten TV meubels met lift

Er zijn talloze opties op de markt, en er is er altijd eentje die past bij jouw woonstijl en interieur voorkeuren. Of je wil gaan voor een strak en modern design, die onopvallend weg te werken is, of juist voor een uitgesproken meubel in opvallende kleur: de keuze is eindeloos. Persoonlijk zijn wij gespecialiseerd in antieke en vintage meubels die we een tweede leven geven als tv meubel met lift. Het voordeel hiervan is dat het stuk voor stuk unieke meubels zijn, die volledig naar jouw wens te personaliseren zijn.

Zo kies je bijvoorbeeld zelf de kleur, de greepjes, het type meubel. Of kijk eens rond bij onze meubels die direct uit voorraad leverbaar zijn, daar hebben wij de keuzes al voor je gemaakt.

Voordeel 2: Functionele laatjes en deurtjes

De ombouw tv meubels met lift hebben vaak geen laatjes en deurtjes waarin of waarachter je je persoonlijke spullen een plekje kunt geven. Een voordeel van onze tv meubels met lift is dat we de laatjes inkorten de vakjes en deurtjes ook ombouwen. Hierdoor is het een multifunctioneel kastje. En wie wil er nou geen extra opbergruimte?

We vinden het ook fantastisch dat we van een oud en afgedankt kastje een premium meubel maken. Goed voor jou en ook goed voor de planeet!

Voordeel 3: Meer vrijheid in indeling van de woon of slaapkamer

TV meubel met lift
TV meubel met tv lift

Een groot deel van de Nederlanders heeft de meubelopstelling zo gericht dat er ’s avonds lekker tv gekeken kan worden. Het resultaat hiervan is dat de opstelling weer minder geschikt is wanneer er visite over de vloer is, dan zitten we schouder aan schouder op de bank en dat praat wat minder fijn dan wanneer je direct tegenover elkaar zit. Ook zet je sneller de tv aan als je op de bank ligt omdat je nou eenmaal toch al in die richting wordt gedwongen te kijken door de opstelling van de meubels.

Met een tv lift meubel kun je de indeling van jouw woonkamer compleet op de schop doen en ‘m indelen zodat het niet alleen tijdens het tv kijken, maar ook bij het spelen van een spelletje of luisteren van muziek een fijne opstelling is.

Zie hieronder wat voorbeelden:

Voordeel 4: Geen afleiding voor de kinderen

Bij kinderen geldt vaak: uit het oog, uit het hart. Zo ‘raken’ veel ouders een fopspeen kwijt en het kind vergeet uiteindelijk dat hij er zowaar mee vergroeid was.

De verloren knuffel veroorzaakt in het begin veel verdriet, maar uiteindelijk vergeet het kind het. Een tv lift meubel speelt goed in op de ‘objectpermanentie’ die voor veel kinderen nog niet te begrijpen is, zeker als ze jong (lees: peuterpubers) zijn. Een mooi extra voordeel aan een TV weggewerkt in een tv meubel met lift is dat wanneer deze niet zichtbaar is, de kinderen er ook niet op gefocust zullen raken en lekker met hun speelgoed aan de gang gaan. Hierdoor kan de schermtijd wat worden teruggeschroefd: dat wil toch iedere ouder?

De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.