TV lift bed

TV Elke dag wakker worden als een prins(es) in een bed met tv lift?

Je kent het wel uit de Hollywood films, misschien heb je er zelfs al een keer van kunnen genieten tijdens een luxe overnachting: een bed met tv lift. Het idee is dat er aan het voeteneinde van het bed een tv lift in een kast zit verwerkt. Een luxe toevoeging aan een hotel chique slaapkamer van de eenentwintigste eeuw.

Een TV op de kamer, de een vindt het vreselijk en de ander kan niet zonder. Maar altijd maar dat lelijke zwarte scherm wat zichtbaar is, is niet echt ideaal te noemen. Een TV lift bed kan hiervoor de oplossing zijn. De tv lift kan op verschillende manieren verwerkt worden in de slaapkamer.

TV lift aan het voeteneind

De meest voorkomende manier om een tv lift bed te introduceren op de slaapkamer is door hem te plaatsen aan het voeteneinde van het bed. Vaak wordt er dan een vrij simpele ombouw omheen gemaakt, die enkel alleen is gericht op het verbergen van de tv. De bovenkant van de ombouw heeft dan een klepfunctie die open en dicht gaat bij het bedienen van de tv lift. De buitenkant van de ombouw wordt vaak bekleed in hetzelfde type stof als dat van de boxspring, of dezelfde kleuren hout als het bed. Het is een vrij goedkope en makkelijke manier om een tv lift te maken op de slaapkamer.

TV lift die onder het bed vandaan komt

Het kan niet gek genoeg, er zijn zelfs tv liften die van onder het bed vandaan komen! De geleiders van de tv lift zijn bevestigd onder het bed. Op deze manier is de tv echt helemaal verstopt wanneer je ‘m niet gebruikt.

Het nadeel van deze optie is dat je bed er geschikt voor moet zijn. Heb je een boxspring met twee verschillende onderstellen? Dan gaat het al niet, omdat de volledige breedte van het bed nodig is om de tv er onder weg te kunnen werken.

TV lift in prachtig TV lift meubel

Wat ons betreft is de TV lift op de slaapkamer in een TV meubel een mooiere oplossing dan een TV lift bed voor op de slaapkamer. Door het kiezen van een uniek en stijlvol meubel is niet alleen de tv verborgen, maar ook juist een extra vorm van decoratie van de slaapkamer aanwezig. Een ander voordeel is dat er extra opbergruimte beschikbaar is, de tv lift meubels die wij maken zijn namelijk allemaal voorzien van functionele laatjes en kastjes. En extra opbergruimte is nooit verkeerd.

TV lift bed
TV lift kast

Dit chique zwarte kastje met gouden beslag staat erg mooi in stijlvol ingerichte slaapkamers die een boutique hotel uitstraling hebben, maar u leukt er ook een basic ingerichte kamer gemakkelijk mee op.

Het andere voordeel van een tv lift in een meubel is dat u vrijer bent in het bepalen van waar de tv precies komt te staan. Een tv lift direct vanuit het voetenbed zorgt ervoor dat u maar vanuit één positie (liggend in bed) tv kunt bekijken. Een tv lift meubel geeft de optie om ook vanuit een fauteuil te genieten van uw favoriete series en films.

De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 17 reviews.