Samsung The Frame

Overweeg je een Samsung The Frame TV te kopen?​

De beste tv krijg je niet voor het geld waar je een Samsung The Frame voor koopt. Maar ik heb het vermoeden dat het niet te doen is om de kwaliteit van de televisie. Je wilt natuurlijk een mooie integratie van je tv in je interieur.

Voordelen van de Samsung The Frame Nadelen van de Samsung The Frame
✅ Minder storend dan een zwart scherm in je woonkamer❌ De TV kwaliteit, functies en mogelijkheden kunnen te wensen over laten.
✅ Oude vertrouwde plek op de muur❌ Er hangt nog steeds een zichtbaar scherm aan de muur
 ❌ Zichtbaar snoer
Voordelen tv lift meubel ten opzichte van de Samsung The Frame
Nadelen van een tv lift meubel ten opzichte van de Samsung The Frame
✅ Tv & kabels echt uit het zicht wanneer je deze niet gebruikt❌ Bij een tv lift meubel is het maximale tv formaat 65”
✅ Meer vrijheid bij het indelen van je woonkamer❌ Toch nog een echt kunstwerk kopen
✅ Vrijheid om elke TV te kiezen tot 65” 
✅ Opbergruimte 

Wij hebben altijd meerdere tv lift meubels op voorraad. We hebben twee moderne, nieuwe door ons gebouwde modellen en daarnaast verbouwen we bestaande meubels om tot tv lift meubel. We garanderen vakmanschap, de beste materialen en service waar we trots op mogen zijn. We helpen je graag verder bij specifieke wensen.

6 redenen om geen Samsung The Frame TV te kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie voor je huis? Overweeg je een Samsung The Frame televisie te kopen? Wacht even voordat je dat doet! Hoewel het er misschien mooi uitziet en je het als kunstwerk aan de muur kunt hangen, zijn er verschillende nadelen aan een Samsung The Frame televisie waar je rekening mee moet houden.

 1. Beperkte beeldkwaliteit: De Samsung The Frame koop je niet voor de beste beeldkwaliteit, er zijn zelfs vele goedkopere modellen met betere beeldkwaliteit.
 2. Beperkte functionaliteit: Ook voor de extra apps en aansluitmogelijkheden hoef je geen Samsung The Frame te kopen. Er zijn beperkingen in de aansluitingsmogelijkheden voor randapparatuur zoals gameconsoles of een home cinema-set.
 3. Beperkte kunst opties: Jouw eigen kunst of dat van je kinderen is niet mogelijk. Voor veel kunst is een abonnement van 5€ per maand nodig;
 4. Hogere kosten: Samsung The Frame televisies zijn duurder dan traditionele televisies in dezelfde maat en kwaliteit. Je betaalt niet alleen voor de televisie zelf, maar ook voor de frames die je nodig hebt om het eruit te laten zien als een kunstwerk.
 5. Beperkte garantieperiode: Samsung The Frame televisies hebben een beperkte garantieperiode van slechts één jaar. Dit is korter dan de garantieperiode van andere high-end televisies.
 6. Geen schilderij: het lijkt er misschien een beetje op, maar je hebt echt wel door dat er geen gewoon schilderij hangt. Het trekt toch de aandacht op een ongewone manier. Zeker wanneer de tv los aan de muur hangt of de kabels zichtbaar zijn is het toch wel overduidelijk dat er gewoon een tv hangt.

samsungtheframe-tvlift-alternative

Televisiescherm op een stijlvolle manier in je interieur te integreren

Op zoek naar manieren om je televisiescherm op een stijlvolle manier in je interieur te integreren? Hier zijn enkele ideeën:

 1. Gebruik een kamerscherm: Het nadeel van deze oplossing is dat de ruimte die de tv + kamerscherm in gebruik neemt niet multifunctioneel is en er ook relatief veel handelingen komen kijken bij het opzetten en weghalen van het decoratiescherm.
 2. Plaats de televisie in een nis: Het nadeel hiervan is dat de nis waarin de tv zit, gevuld is met een zwart scherm. De manier waarop je dit zou kunnen ondervangen is om mooie luikjes ervoor te bevestigen, maar dan alsnog blijft het vrij duidelijk dat er een tv achter zit.
 3. Hang een kunstwerk voor je televisie: Het nadeel van deze optie is dat er best veel handelingen komen kijken bij het weghalen en terugschuiven van het kunstwerk. Als je kinderen hebt die nog te klein zijn om erbij te kunnen, dan is het ook niet de handigste optie.
 4. Gebruik een projectiescherm: Het nadeel is dat je een hele gave, perfect vlakke ondergrond moet hebben om op te projecteren. Daarnaast is er veel kwaliteitsverschil in beamers en moet je vaak flink in de buidel tasten om (zeker wanneer er nog daglicht is) een mooi en helder beeld te krijgen.
 5. Verberg je televisie in een kast: Het nadeel hiervan is dat je vaak een hele grote, hoge kast krijgt. Ook kun je de televisie niet goed zien als je er niet recht voorzit vanwege de hoge zijschotten.
 6. Gebruik een TV-lift meubel: Het is mogelijk met elke soort televisie, af te stemmen op je interieursmaak en vanuit de meeste hoeken van de kamer is het scherm goed te bekijken. Het omhoog en omlaag doen van de lift gaat met één druk op de knop.
De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.