Samenwerken

“Superfijn! Een TV scherm om mooie films en series op te kijken tijdens een welverdiend avondje bankhangen. Maar, verder een vrij lelijk object. Juist als het uit staat.”

Met die gedachte is mijn bedrijf, Flip Meubels, ontstaan. Ik merkte dat er op de markt wel aanbieders zijn met tv liften en tv lift meubels, maar geen van allen echt mooie meubels die een interieur helemaal af maken.

Philippe met TV lift meubel afstandsbediening in hand

Vintage en antieke parels

Ik ben in 2022 op zoek gegaan naar de beste timmerlieden, de mooiste vintage en antieke parels, de laatste interieurkleuren, het meest bijzondere meubelbeslag en de meest gebruiksvriendelijke TV lift. En dat is gelukt!

Het resultaat: een collectie aan compleet verbouwde, gestraalde en opnieuw in kleur gespoten antieke & vintage meubels.

Maar ook.. Strak en modern!

Helemaal leuk, oude kastjes in alle kleuren, vormen en maten. Maar niet voor iedereen! Daarom heb ik dit jaar de collectie aangevuld met een modern model.

Geef het meubel jouw eigen touch door zelf de kleur en afwerking te bepalen.
Tv lift meubel wit eiken
Ik hoor je denken: "Hartstikke mooi, maar wat heb ik eraan?​"

Wellicht is dit product voor een van je opdrachtgevers wel een perfecte oplossing voor hun woonwensen. Daarom krijg jij:

⏳ Toegang tot een database aan nog te verbouwen kastjes
jij bepaalt de kleur en het beslag geheel volgens de wens van jouw opdrachtgever

🌟 Privilege om een meubel 30 dagen te reserveren
zodat jouw opdrachtgever niet direct hoeft te beslissen

💸 Een royaal commissiemodel
bij elk, via jou, verkocht meubel (geldt ook voor het moderne meubel)

Meld je aan als samenwerkingspartner

Je ontvangt per mail de toegang tot de beveiligde omgeving met de database aan de nog verbouwde kastjes en ik meer uitleg over het commissiemodel. Mocht je daar op voorhand vragen over hebben, stuur me dan een mailtje of bel me op.

  Kan ik de meubels ook komen bezichtigen?

  In Oss staat de Flip Meubels studio waar alle verbouwde en nog te verbouwen meubels bezichtigd kunnen worden. Het strakke en moderne meubel is hier ook te bezichtigen.

  Kan ik zelf de kleur en het beslag bepalen?

  Zeker! Wanneer je een nog te verbouwen kastje op het oog hebt voor een opdrachtgever, kunnen we deze in de kleur naar wens spuiten. Het originele beslag kunnen we netjes reviseren en monteren, maar als je het kastje een ander ‘smoelwerk’ wil geven dan hebben we goede connecties met A-kwaliteit meubelbeslag leveranciers waarbij alle opties denkbaar te bestellen zijn.

  Ook bij het strakke en moderne meubel kunnen we rekening houden met persoonlijke wensen. Denk aan de kleur, de houtafwerking. Maar ook of het een zwevend meubel of op pootjes of zelfs wieltjes zou moeten zijn.

  Mijn opdrachtgever is op zoek naar maatwerk, bieden jullie dat ook aan?

  In principe denken we dat we met de huidige collectie de meeste woonwensen wel vangen. Wel zijn we momenteel nog bezig met het ontwikkelen van een massief eiken tv lift box. Hier zit dus geen opbergruimte in, maar we merkte uit de markt dat hier toch best veel vraag naar is. Wil je hier t.z.t. meer info over? Meld je dan aan als samenwerkingspartner om als eerste beeldmateriaal en prijzen te ontvangen.

  Voor verder maatwerk kunnen we natuurlijk wel de wens bekijken en bespreken en je wellicht doorverwijzen naar een andere partij.

  Wat is de levertijd?

  Wanneer je één van de modellen uit de huidige collectie wil bestellen dan kunnen we het meubel binnen 2 weken bij de klant bezorgen. Wanneer er nog aanpassingen gedaan moeten worden aan de kleur of het beslag, dan is de levertijd maximaal 8 weken.

  Een verbouwd meubel uit de categorie “Geflipt meubel” heeft een levertijd van 2 weken.
  Het meubel strak en modern heeft een levertijd van 8 weken.
  Een nog te verbouwen meubel heeft een levertijd van 8 weken.

  Is het meubel inclusief televisie?

  Standaard zit er geen tv bij het meubel maar we bieden deze optie wel aan! We houden de opties wel simpel. We bieden de Consument ‘beste keuze’ en Consumentenbond ‘beste koop’ aan.

   

  Hoe worden de vintage en antieke meubels verbouwd?

  We beginnen met het demonteren van het beslag en het op maat maken van de lades. Daarna bouwen we het compartiment in waar de tv lift in komt. Dan werken we het gedeelte achter de deurtjes af en plaatsen we een plank of meerdere plankjes in het opberggedeelte.

  Wanneer het kastje dan alle constructieve aanpassingen heeft gehad is het tijd voor de echte make-over. We zandstralen het kastje en verwijderen hiermee alle lagen lak en verf die het kastje ooit heeft gehad. Nu de originele houtstructuur weer zichtbaar is spuiten we het kastje in de gewenste kleur. Het voordeel van deze techniek is dat de verf heel slijtvast is.

  Nu het kastje geschikt is voor een tv lift en in de gewenste kleur is gespoten, is het tijd voor de afwerking. We bouwen de tv lift in en monteren het meubelbeslag. Voilà, het kastje is klaar!

  Wat zijn de bezorgkosten?

  Bezorging is altijd in de eindprijs verwerkt. Binnen een straal van 100km vanaf Oss is rijden we zelf en kunnen we eventueel ook de tv van de klant monteren. Daarbuiten werken we met een transportbedrijf.

  Welke service bieden jullie?

  Wanneer we het meubel zelf kunnen komen leveren dan zetten we deze direct op de gewenste plek en hangen we het televisiescherm erin. We leveren een mapje met een handleiding erbij en een klein potje met extra verf in de kleur van het meubel mochten er ooit beschadigingen ontstaan die men zelf kan bij stippen. 

  Mocht je kiezen voor een meubel inclusief tv wordt deze helemaal kant en klaar afgeleverd. Beentjes omhoog, liftje omhoog en bingen maar!  

  Reacties van interieurontwerpers die je voor gingen

  “Ik vind het zelf erg mooi geworden, zelfs boven verwachting. Met kleuren blijft het toch altijd een spannend avontuur. Je mag zeker trots zijn op het bedrijf. Ik heb jullie ook al aan een collega aanbevolen”

  "Het tv lift meubel brengt letterlijk rust in een interieur. Plus, ik vind het idee van het upcycelen van oude meubels helemaal passen binnen mijn duurzame aanpak!"

  Tv lift dressoir groen 65 inch

  Meld je aan als samenwerkingspartner

  Laat je naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en sluit je aan als samenwerkingspartner bij Flip Meubels.       

   TV lift meubel veelzijdig tvliftmeubel kindTV lift meubel veelzijdig tvliftmeubel tvkijken
   TV lift meubel veelzijdig tvliftmeubel kindTV lift meubel veelzijdig tvliftmeubel tvkijken
   De waardering van tvlift-meubel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.