TV lift meubel massief eiken ‘Cottage Core’

Houd jij van een landelijke woonstijl? Natuurlijke materialen, gedempte kleuren en gezellige accessoires? Dan past dit meubel perfect bij jou! Dit meubel is gecreëerd met massief eikenhout uit Midden-Europa. Het is beschikbaar voor televisies met formaten tot 43″ en 55″. Bovendien is het beschikbaar in zowel een uitvoering met twee deuren als in een model met drie deuren. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen welk formaat het beste past bij jouw persoonlijke woonvoorkeuren en de beschikbare ruimte.

 • 5 jaar garantie op het meubel en onze standaard lift;
 • In eigen beheer ontworpen en ontwikkeld;
 • Wij gebruiken alleen massief Midden-Europees eiken;
 • Meubel gemaakt in Nederland;
 • Uniek eigen ontwerp;
 • Duurzaam dankzij de hoge kwaliteit;
 • Levering van een gemonteerd meubel, inclusief televisie montage service.

Offerte aanvragen

contacteer philippe
Product in het echt bekijken? Plan bezichtiging

Beschrijving

Houd jij van een landelijke woonstijl? Natuurlijke materialen, gedempte kleuren en gezellige accessoires? Dan past dit meubel perfect bij jou! Dit meubel is gecreëerd met massief eikenhout uit Midden-Europa. Het is beschikbaar voor televisies met formaten tot 43″ en 55″. Bovendien is het beschikbaar in zowel een uitvoering met twee deuren als in een model met drie deuren. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen welk formaat het beste past bij jouw persoonlijke woonvoorkeuren en de beschikbare ruimte.

Onze beloftes

 • 5 jaar garantie op het meubel en onze standaard lift;
 • In eigen beheer ontworpen en ontwikkeld;
 • Wij gebruiken alleen massief Midden-Europees eiken;
 • Meubel gemaakt in Nederland;
 • Uniek eigen ontwerp;
 • Duurzaam dankzij de hoge kwaliteit;
 • Levering van een gemonteerd meubel, inclusief televisie montage service.

Afmetingen en inhoud

We bieden het meubel standaard aan in vier verschillende afmetingen:

Tot 43” televisies tweedeurs meubel 104 × 40 × 82 cm
Tot 43” televisies driedeurs meubel 156 × 40 × 82 cm
Tot 55” televisies tweedeurs meubel 130 × 40 × 92 cm
Tot 55” televisies driedeurs meubel 195 × 40 × 92 cm

 

Het meubel met twee deuren behoudt nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid opbergruimte in het compartiment waar de lift zich bevindt. Binnenin de kast zijn twee legplanken geplaatst die de beschikbare ruimte efficiënt indelen. In het geval dat je voor het model met drie deuren kiest, kan één van de drie compartimenten volledig worden gebruikt als opslagruimte. Hierdoor ontstaat een overvloedige ruimte om je gameconsole, bordspellen, boeken, souvenirs en diverse andere items stijlvol te plaatsen in je interieur.

Materiaal en afwerking

Dit meubel hebben we ontworpen met de belangrijkste stijlkenmerken van de landelijke woonstijl als leidraad. Zo rust het meubel op een soort sokkel, wat je ook vaak ziet bij landelijke meubels. De deurtjes met de verticale planken passen ook onmiskenbaar in een landelijk interieur. Uiteraard hebben we het gemaakt van massief Midden-Europees eiken. We doen geen concessies op het materiaal dat we gebruiken, om op die manier de hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen.
De knopjes zijn gemaakt van zink-aluminium legering en hebben een vintage uitstraling. Zijn de knopjes niet helemaal naar wens? Geef het aan bij de offerte-aanvraag. Wij denken graag met je mee over een ander type knopje waardoor je het meubel van je dromen krijgt. Daar doen we het voor!
Dankzij het gebruik van massief eikenhout is dit meubel ontworpen om een leven lang mee te gaan. Zowel de scharnieren van de deurtjes als die van de klep zijn van buitengewone kwaliteit. Wij geloven dat duurzaamheid voornamelijk tot uiting komt in het langdurig gebruik van je eigendommen, wat alleen mogelijk is wanneer er niet wordt bezuinigd op materialen. Bovendien is de achterzijde van het meubel met zorgvuldigheid afgewerkt, waardoor het uitstekend dienst kan doen als een room divider.

Draaibare tv lift

Naast onze standaard lift, introduceren we twee extra varianten. Met één van deze liftopties kun je de televisie handmatig draaien tot ongeveer 30 graden (tegen een meerprijs van 400 euro). Bovendien bieden we een bijkomende keuze aan: een lift die een volledige 360 graden rotatie mogelijk maakt, tegen een meerprijs van 900 euro. Het is belangrijk om op te merken dat deze optie alleen beschikbaar is wanneer de klep boven op de televisie wordt geplaatst. In het geval van een klep die naar achteren kantelt, is de 360 graden draaifunctie niet beschikbaar. Mocht je behoefte hebben aan meer uitgebreide informatie, laat dit dan weten bij het aanvragen van een offerte.

Reviews

Gratis verzending & TV montage

We begrijpen goed dat het lastig is om het meubel zelf te vervoeren, daarom brengen we het meubel zelf bij je thuis! Geen vage transporteurs of bezorgdiensten. Gewoon mister Flip zelf die de levering doet. We hangen zelfs de TV voor je op. Plug and play in de letterlijkste zin van het woord!

Het zit ‘m in de details

Bij het afrekenen vragen we je nog om een aantal details door te geven. Bijvoorbeeld of je een kabeltoevoer op de bovenklep wil of niet. En of je liever hebt dat de klep mee naar boven beweegt of juist naar achteren kiept. Heb je moeite met het invullen van deze vragen? Geen probleem, we kunnen hierover met je meedenken.

Extra informatie

Formaat

104 × 40 × 82 cm, 156 × 40 × 82 cm, 130 × 40 × 92 cm, 195 × 40 × 92 cm

Houtsoort

Massief Eiken – 18 mm – doorlopende lamellen – Midden Europees

Kleur

Groengrijs mat – RAL 7009

Diepte lades / planken

11 cm

Klep / Plank

kiepende klep

Max TV formaat

55 inch

Inclusief TV lift

32-48 inch, 37-65 inch

VESA gatenpatronen

200×200 t/m 400×400, 200×200 t/m 600×400

Levertijd

Neem contact op

Zijn er nog vragen?

Waarom liever de kiep-functie?

Wanneer je voor de kiep-functie kiest, gaat de klep niet mee naar boven maar kiept deze naar achteren. Dit creeërt een heel rustige uitstraling wanneer de televisie naar boven staat.

Waarom liever de klep-functie?

Omdat je dat toch mooier vindt, of omdat je bijvoorbeeld een soundbar kwijt wil boven op de klep. Deze kun je dan overdag gebruiken om muziek op te beluisteren, en wanneer de televisie omhoog gaat kan deze blijven staan en het geluid van de televisie uitzenden.

Wat zit er inbegrepen in de installatie?

Wij leveren de meubels zelf. Of je nu 5km van ons vandaan woont of aan de andere kant van Nederland. Mister Flip himself komt het meubel netjes bij je thuis afleveren. We hangen er ook de televisie in, en zorgen dat de tv-lift werkt en is aangesloten zodra we gaan. Installatie van TV, Ziggo of KPN kastjes hoort niet bij de installatie, dat is simpelweg niet onze expertise.

Wat als de tv-lift kapot gaat?

We hebben nog nooit een tv lift hoeven te vervangen! Maar, mocht het toch zo zijn dat de tv-lift binnen 2 jaar kapot gaat dan komen we deze gewoon bij je thuis vervangen. Na 2 jaar dan vragen we daar een vergoeding voor of adivseren we je hoe het zelf te doen.

Men zegt dat je in de praktijk de TV toch uitgeklapt laat staan, klopt dat?

Er zijn veel tv-liften waarbij je een knop ingedrukt moet houden om de tv naar boven en beneden te laten. Wij werken uitsluitend met liften waarbij je met één druk op de knop de lift omhoog of omlaag doet. Hierdoor is het zo gebruiksvriendelijk dat al onze klanten alleen het scherm omhoog doen wanneer ze de televisie willen gebruiken.
In de zeer nabije toekomst gaan we ook tv-liften aanbieden die smart te maken zijn. Dus bij een Google Home commando zoals -Hey Google, Flip meubel!- gaat de lift dan omhoog of omlaag en de tv aan of uit. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Komt de tv niet veel te hoog uit?

Het klopt dat bij 65” meubels het geheel wel hoog wordt voor kleine ruimtes, maar dit is bij gemiddeld televisie gebruik niet zo’n groot probleem. Wanneer je hele dagen televisie kijkt zal dit wel storend zijn, maar dan heb je ook geen tv-lift meubel nodig.
Een gemiddelde hoogte van een meubel is 90 cm hoog + tv 55 inch (77c)m in totaal is dat 167 hoog, waarbij het middelpunt van de televisie op 128,5 cm zit. Dat is bij een zithoogte van 45 cm (gemiddelde) voor de meeste mensen een prima hoogte.

Is het TV lift meubel veilig voor kinderen en/of huisdieren?

Voor extra veiligheid hebben we de klep boven de tv lift vast gemaakt met sterke magneten. Hierdoor komt de plank altijd los wanneer deze op ongelijkmatige weerstand stuit (zoals een hand, staart of object tussen de klep en het meubel)

Werken jullie met alle kleuren?

Zeker! Wij spuiten onze meubels in elke kleur wensbaar met watergedragen verf. Dus ook Farrow & Ball of LAB kleuren.